cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Helper I
Helper I

Unable to upload photo. Bad request error

Hi 

Im trying to upload a photo form my power apps, it says that bad request error. also im trying to use the same examples which are already there on the flow site. Please see the floe screen shot below. 

 

i dont what im doing wrong, if any one can explain me how this works and what im missing will be great, as this is just im learning now much about how flow works with power apps.  

Im trying to take photo from power apps, and then trigger the flow, upload the same photo in SPlist, and then when needed i can see or download.

 

 

Display.pngDisplay2.png

 

{
  "status": 400,
  "message": "One or more field types are not installed properly. Go to the list settings page to delete these fields.\r\nclientRequestId: 4d8b56e3-15ff-470d-86b0-e4e43190fd49\r\nserviceRequestId: 4d8b56e3-15ff-470d-86b0-e4e43190fd49"
}

Please see the error code above. which Im getting.  

 

a small Help or guidance is really appreciated. Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Super User III
Super User III

Hi @Tapesh_Patel 

 

Thanks for your quick reply. Looks like you may have deleted or renamed the column names. Remove the update step. Save the flow. Go back to main screen. Then edit the flow again. Map the dynamic fields. See whether that works or not.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blog

Power Automate Video Tutorials

View solution in original post

3 REPLIES 3
Super User III
Super User III

Hi @Tapesh_Patel 

 

Please see this 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ovLIwnj6QjU

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blog

Power Automate Video Tutorials

Hi @abm 

Thanks for the reply, I already have watched this video and also tried doing the same, which did not work for me, So i thought i might seek help form you all experts.

 

 

Do you have any solution to this ? like if the file is created why is this not updated? question i have. And if created im trying to find in all list i still can not see the file even at the path i have given...

 

If you can take me through this please. 

 

Thanks

Super User III
Super User III

Hi @Tapesh_Patel 

 

Thanks for your quick reply. Looks like you may have deleted or renamed the column names. Remove the update step. Save the flow. Go back to main screen. Then edit the flow again. Map the dynamic fields. See whether that works or not.

 

Thanks



Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you liked my response, please consider giving it a thumbs up


Proud to be a Flownaut!

Learn more from my blog

Power Automate Video Tutorials

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (7,205)