cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Helper III
Helper III

Workflow Template that sends email when new SP List created, not sending out email

HI, I used the template that sends email(s) when new SP List item is created. It appears to be working by the checkmarks showing success, but I added my email to the email template (only change I made) and the workflow seems to be working, but I can't see any messages.sent

 

What could be the problem, since the email i used was v-sttaub@microsoft.com?

 

workflow -send email when new entry in SP List..PNG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support
Community Support

Hi @v-sttaub,

 

As @ScottShearer suggested, please check your Junk folder or “Other” inbox.

 

I have tested the template you mentioned on my side with my own email address, and it worked just fine, the email was in my Focused inbox. Please check it on your side.

 

Best regards,

Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

3 REPLIES 3
Super User III
Super User III

I know this might sound silly, but have you checked your junk mail folder?  If you are using a focused inbox, have you checked the "Other" mail?

 

I ask because I had this issue....

 

Scott

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Scott
Community Support
Community Support

Hi @v-sttaub,

 

As @ScottShearer suggested, please check your Junk folder or “Other” inbox.

 

I have tested the template you mentioned on my side with my own email address, and it worked just fine, the email was in my Focused inbox. Please check it on your side.

 

Best regards,

Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Thanks for your feedback and basically you were right.

I didn't see the messages originally and saw them appear. I can;t recall if i was in the focused section or there was a lag time for the messages to appear but I checked for a while, gave up and sometime a few hours later, they all appeared.

 

Thanks for the support!

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (28,227)