cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
javierz
Advocate II
Advocate II

add column excel table

Dear

is it possible to add new columns to an excel table?
I tried it with action
Add_a_key_column_to_a_table
but it generates this error

 

Unable to process template language expressions in action 'Add_a_key_column_to_a_table' inputs at line '1' and column '2870': 'The template language expression 'json(decodeBase64(triggerOutputs().headers['X-MS-APIM-Tokens']))['$connections']['shared_excelonlinebusiness']['connectionId']' cannot be evaluated because property 'shared_excelonlinebusiness' doesn't exist, available properties are 'shared_office365, shared_sharepointonline'. Please see https://aka.ms/logicexpressions for usage details.'.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
yashag2255
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @javierz 

 

Yes you can add columns to a table in excel using the add key column action. The error you are seeing might be because:

1. The flow is being run from PowerApps and you added an action to the flow after adding the flow to the powerapps control. In this case, you just have to remove the flow from the app and add it again. 

 

2. You are running the flow as a test from a previous run or resubmitting the flow. I would suggest you to trigger the flow as a fresh run and try this. 

 

Hope this Helps!

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

2 REPLIES 2
yashag2255
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @javierz 

 

Yes you can add columns to a table in excel using the add key column action. The error you are seeing might be because:

1. The flow is being run from PowerApps and you added an action to the flow after adding the flow to the powerapps control. In this case, you just have to remove the flow from the app and add it again. 

 

2. You are running the flow as a test from a previous run or resubmitting the flow. I would suggest you to trigger the flow as a fresh run and try this. 

 

Hope this Helps!

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

Thanks

 

2. You are running the flow as a test from a previous run or resubmitting the flow. I would suggest you to trigger the flow as a fresh run and try this. 

 

this was my case

 

now it works well

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Users online (1,908)