cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
bowwik
Frequent Visitor

post whole email body in flow bot

Hello, im a getting confused. when I am using the "Body Preview" option in PowerAutomate, it show the preview correctly, but if I used "Body" it doesn't show any Messages.

p1.PNGp2.jpg

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
v-chengfen-msft
Microsoft
Microsoft

Hi @bowwik ,

Please use "Body"
Please test again

Here is a test for your reference:

vchengfenmsft_0-1670310458401.png

 

Here is result:

vchengfenmsft_1-1670310738596.png

vchengfenmsft_2-1670310784118.jpeg

 

Best Regards

Cheng Feng

View solution in original post

Hi @bowwik ,

Glad you solved the problem,

please consider Accept it as the solution to help the other members find it.

 

Best Regards

Cheng Feng

View solution in original post

3 REPLIES 3
v-chengfen-msft
Microsoft
Microsoft

Hi @bowwik ,

Please use "Body"
Please test again

Here is a test for your reference:

vchengfenmsft_0-1670310458401.png

 

Here is result:

vchengfenmsft_1-1670310738596.png

vchengfenmsft_2-1670310784118.jpeg

 

Best Regards

Cheng Feng

Hello, the one ive circled is when I used the "Body" dynamic content, it still doesn't show the email body.  I think the problem is  the email body itself. but when I used the html to text connector, it produces the results that I want

bowwik_1-1670311466569.png

 

 

Hi @bowwik ,

Glad you solved the problem,

please consider Accept it as the solution to help the other members find it.

 

Best Regards

Cheng Feng

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (5,862)