cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Alexx1
Helper II
Helper II

"send an email notification v3" says it works but mail not received

Hello all,

 

I have a weird problem with this "Send an email notification v3" action since this morning.

 

Indeed, all my flows were perfectly working with this mail action since 2 months, until this morning: I don't receive mails anymore, and I don't know why..

 

Let me explain: My flow works perfectly (see below), but still, I don't receive any mail.. (I already checked in the junk mail, spam etc..)

 

Pb MAIL.PNG

Any Ideas what it could be?

 

Thanks!

1 REPLY 1
Jcook
MVP

Hello @Alexx1 

 

Which type of email are you using? (Outlook, Office365, Gmail)

 

This connector has limitations, and it’s best practice to use the Connector based on your email address.

 

https://docs.microsoft.com/en-ca/connectors/sendmail/#known-issues-and-limitations

 


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Difinity Conference 2022

Difinity Conference 2022

Register today for two amazing days of learning, featuring intensive learning sessions across multiple tracks, led by engaging and dynamic experts.

European SharePoint Conference

European SharePoint Conference

The European SharePoint Conference returns live and in-person November 28-December 1 with 4 Microsoft Keynotes, 9 Tutorials, and 120 Sessions.

Users online (1,873)