cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Leeyong88
Advocate III
Advocate III

Authentication Setup Error

Hi everyone, 

I'm trying to follow: 

Configure single sign-on - Power Virtual Agents | Microsoft Docs after Bot suddenly receiving error :2003 (sorry the bot can't talk in a while).

 

I have my Azure app registration setup earlier and it used to run the bot before it encounter error. 

Leeyong88_0-1642865139740.png

 

When i test the bot, i can't get authentication code but turn out Service Error message. (It said i need to be multi tennant...)

I have select multi tenant from my Azure account, the error is still there.

 

Hope to get your advise. 

 

Appreciate it. 

 

Regards, 

LeeYong

 

{
  "error": {
    "code": "ServiceError",
    "message": "Missing required query string parameter: code. Url = https://token.botframework.com/.auth/web/redirect?error=invalid_request&error_description=AADSTS50194%3a+Application+%2737511936-60b9-4593-8974-9bf70213fd64%27(RObot)+is+not+configured+as+a+multi-tenant+application.+Usage+of+the+%2fcommon+endpoint+is+not+supported+for+such+applications+created+after+%2710%2f15%2f2018%27.+Use+a+tenant-specific+endpoint+or+configure+the+application+to+be+multi-tenant.%0d%0aTrace+ID%3a+5848a19f-d91b-4c05-af41-1f2e50990d00%0d%0aCorrelation+ID%3a+07072ada-656c-4fda-a129-808045f49ae0%0d%0aTimestamp%3a+2022-01-22+15%3a10%3a30Z&state=147a20fe624a4975a3a9d7f4f2f3218c"
  }
}

 

3 REPLIES 3
Expiscornovus
Super User
Super User

Hi @Leeyong88,

 

Can you double check the manifest of your App Registration in Azure Active Directory? Can you check what the value is of the accessTokenAcceptedVersion property? 

 

manifest_access.png



Happy to help out! 🙂

Interested in more #PowerAutomate #SharePointOnline or #PowerVirtualAgents content?
Visit my blog, Subscribe to my YouTube channel or Follow me on Twitter


Leeyong88
Advocate III
Advocate III

@Expiscornovus , thanks for you reply. I appreciate it. This error only happens on my test bot. 

 

This is what found in manifest:

"accessTokenAcceptedVersion"null,

 

When I try in my production bot, everything is clear. No error surprisingly. 

Expiscornovus
Super User
Super User

Hi @Leeyong88,


I would have expected that value to be 2, as far as I am aware that means it is multitenant.

 

Can you manually update the value of that property in your manifest to 2 and see if that makes a difference for you?



Happy to help out! 🙂

Interested in more #PowerAutomate #SharePointOnline or #PowerVirtualAgents content?
Visit my blog, Subscribe to my YouTube channel or Follow me on Twitter


Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Difinity Conference 2022

Difinity Conference 2022

Register today for two amazing days of learning, featuring intensive learning sessions across multiple tracks, led by engaging and dynamic experts.

European SharePoint Conference

European SharePoint Conference

The European SharePoint Conference returns live and in-person November 28-December 1 with 4 Microsoft Keynotes, 9 Tutorials, and 120 Sessions.

Users online (3,992)