cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
hagang
Microsoft
Microsoft

Bot id not found error when using ContentConverter utility

I am following this documentation to convert my PVA bot content into .lu format using the contentconverter utility but on running this utility it throws "bot id not found" error even though I'm passing the bot id as a parameter. 

 

On checking the 2 CSV files which are also being passed as a parameter, it seems like the "msdynce_botcontents.csv" file just contains the column headers and no records. Does this mean that exporting the bot content through power apps was unsuccessful and if so how to resolve it?

 

Error message

msdynce_botcontents.csv file content

7 REPLIES 7
Jcook
MVP

Hi @hagang 

 

This looks like a known bug ☹️.

https://github.com/microsoft/dynamics365-virtualagent-samples/issues/3

 

New updates to the compose could have broken it.


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





hagang
Microsoft
Microsoft

Hi @Jcook,

 

Thanks for your response!

Is there any alternate way to convert the bot content to json format to use it with the dispatch tool? 

Hi @hagang 

 

I have searched around and tried. But I have been unsuccessful ☹️.

 

Consider adding this feature to the ideas section here:

https://aka.ms/pva/community/ideas

 

A support ticket with the PVA team may also be useful, since the Documentation is still referencing this tool, which seems to have been broken for awhile now

Support | Microsoft Power Virtual Agents


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





Jcook
MVP

Hello @hagang 

 

Are you still having trouble with this?

Please let us know.

 

Thanks

 


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





Jcook
MVP

@renatoromao, Could you look at this and close please 😄


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





Lokesh3
New Member

hi @hagang,

I am facing same issue while exporting files from PVA.

did you get any solution for this?

Please help me with the solution if any.

 

Thanks.

 

Lokesh3
New Member

@Jcook if you have got any solution then please help me with this issue.

Helpful resources

Announcements
Power Virtual Agents News & Announcements

Power Virtual Agents News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Virtual Agents community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Virtual Agents Community Blog

Power Virtual Agents Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (5,054)