cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
kensley
Resolver I
Resolver I

How to create more flows for an existing bot?

Hello,

I am currently working on a bot within Power Virtual Agents.  At the moment I have 16 flows connecting to the same SharePoint list.  In my attempt creating a 17th flow connecting to the same list, I received the following message:

 

kensley_0-1615223657800.png

 

How can I bypass this limitation and continue adding more flows for my custom bot?

 

I did some research and found the following article by Microsoft on the limitation :

https://docs.microsoft.com/en-us/powerapps/maker/common-data-service/create-connection-reference

 

But I need a visual description of creating a new connection reference for my bot...what does that visually mean in my case?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Jcook
Super User III
Super User III

Hi @kensley 

 

adding to @renatoromao point.

Connections can only be used for 16 flows at one time. All you need to do is create a new connection for SharePoint.


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





View solution in original post

8 REPLIES 8
renatoromao
Super User
Super User

Hi @kensley ,

 

Go to your SharePoint action inside your workflow >> "..." >> Add a new connection. Also, change all connections inside this flow to use this new connection.

This change will help you to save it.


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.300 students | PROMOTIONS) : English | Português
Jcook
Super User III
Super User III

Hi @kensley 

 

adding to @renatoromao point.

Connections can only be used for 16 flows at one time. All you need to do is create a new connection for SharePoint.


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





View solution in original post

Thanks.  Last question, what special permissions does one need to create a new connection reference?  When I attempt to do so by signing in, it returns a white browser screen that never stops loading.

Jcook
Super User III
Super User III

@kensley  inside flow, click the 3 dots on the action and click create new connection. Anyone that has access to Power Automate can create connections


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





renatoromao
Super User
Super User

Hi @kensley ,

 

I saw the same issue today. I solved it by closing all browsers and opening it again.

In theory, you can use the same permissions that you have in another connection that you are using now.


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.300 students | PROMOTIONS) : English | Português
kensley
Resolver I
Resolver I

Sorry for asking another question.  You guys are great!  But when I need to connect to my existing Connector, is that the name of my flow?  or should that be Microsoft Teams? sense I'm using Power Virtual Agent inside of it?

 

Many thanks

kensley
Resolver I
Resolver I

I wish I could move on with this as you guys are making it super clear on things.  But I can't.  I do have access to Power Automate, but when I click the link to add a new connection within Power Virtual Agents, a browser window opens and puts me into a loop of the following page. I have to believe I am not the only person who has ever experienced this.  I even tried to closing all my browsers, but that didn't matter.  This page always pops up this way...

 

kensley_0-1615232497104.png

 

kensley
Resolver I
Resolver I

I'm on to to something.  The issue only occurs if you attempt to create a new connection from within Power Virtual Agents within Microsoft Teams. If I click for a new connection in Power Virtual Agent' standalone app, it allows me to setup a new connection. 

 

Has this already been reported?

Helpful resources

Announcements
March Update

Welcome to the User Group Private Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (94,042)