cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Matthew5
Advocate II
Advocate II

Star rating not showing

Evening! 

Apologies if query has been answered before, I can't seem to find it if it has. While testing bot within PVA it will return an image of stars for the user to select to rate. In live though once the bot has been published to teams, it doesn't. It just asks user to provide a number. 

Is there anyway I can get it to return the image of the stars?

Thank you

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
renatoromao
Super User
Super User

Hi @Matthew5 ,

 

No, it is the normal process within the PVA for Teams bots. We are showing the stars only when the bot is created for the web.

You can create your idea here: https://aka.ms/pva/community/ideas 


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.760 students) : English | Português

View solution in original post

1 REPLY 1
renatoromao
Super User
Super User

Hi @Matthew5 ,

 

No, it is the normal process within the PVA for Teams bots. We are showing the stars only when the bot is created for the web.

You can create your idea here: https://aka.ms/pva/community/ideas 


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

Connect with me here 😉

Power Virtual Agents course (+2.760 students) : English | Português

Helpful resources

Announcements
Power Virtual Agents News & Announcements

Power Virtual Agents News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Virtual Agents community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Virtual Agents Community Blog

Power Virtual Agents Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,748)