cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
stefanosart
New Member

TEST ISSUE

Hi to everyone,

as beginner in POWERAPPS and POWER VIRTUAL AGENT I have a problem to send messages on the chat.

I have created a test environment ( I'm from Italy > test Environment Europe ) but the messages can't be sent ( see attached the error ).

Any suggestion?

Thanks in advance

5 REPLIES 5

Re: TEST ISSUE

Hi,

Please share your botID. To get the botID, go to Deploy > Custom website > See the botID GUID in the HTML under "Copy the code". See the attachment for a screenshot.

stefanosart
New Member

Re: TEST ISSUE

Hello,

 

here the ID

 

352f60ed-e7d8-4826-a2a8-33d8498157c2"

Re: TEST ISSUE

Thank you for the botID. We are investigating the issue. 

Can you confirm if this is still an issue for you?

stefanosart
New Member

Re: TEST ISSUE

Yes it is.
I would add that I tried the chatbot from my home pc and It works.
It doesn't works from my work pc though.
tchati
New Member

Re: TEST ISSUE

Hi,

I have the same problem. My botID: f64d5f02-b63d-4833-91df-e121552b6257

Can you verify?

Thanks

Helpful resources

Announcements
Carousel-May 15

What is new and exciting Webinar

What is new and exciting in Power Virtual Agents?

MBAS Gallery 2020

MBAS Gallery 2020

Watch Microsoft Business Applications Summit sessions on-demand.

Now Live: Power Virtual Agents Community!

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

Users online (6,805)