cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Jim86
New Member

Unable to connect VA to a custom app

Im struggling to connect a custom app to the VA. I have been following the following tutorial where it says it should be possible:

https://docs.microsoft.com/en-us/power-virtual-agents/publication-connect-bot-to-azure-bot-service-c...

 

I have downloaded the sample code they are referring to on Github, connected to Bot Framework Emulator, and entered the BotId, BotId, TenantId in the application.json file

 

I have triple checked every step in the tutorial, still i´m getting the attached error message when trying to retrieve the responses from the VA (please see attachment):

 

"Sorry, something went wrong. I am not able to help you at the moment, please check back later. Conversation ID: A7yyZKyJ9bO4mG4ud5hbHJ-h. Time (UTC): 11/23/2019 2:58:35 PM. "

 

Any idea anyone?

 

 

 

2 REPLIES 2
Super User
Super User

Re: Unable to connect VA to a custom app

Hi @Jim86 ,

 

Can you check your settings (like BotId, tenantId, or something like that) and confirm if it is valid?


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

https://www.linkedin.com/in/renatoromao/
Super User
Super User

Re: Unable to connect VA to a custom app

Hi @Jim86 ,

 

Did you resolve your issue? Any updates?

 

If yes, make the answer as a solution and write your solution to help more users.

 

Thanks!


Did I answer your question? Mark my post as a solution!
Thanks!

Renato Romão,

https://www.linkedin.com/in/renatoromao/

Helpful resources

Announcements
PVA Thumb

Video of the Week

Travel Approval Bot

PVA Thumb

Video of the Week

Returning an image as a message

Now Live: Power Virtual Agents Community!

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

Users online (6,744)