cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
bohwan
New Member

Your bot is temporarily out of commission. Please try again later. Diagnostic Trace Id: Unexpected errror: {}

Hi,

I created a test account to test the chatbot, but I get a commission error.

Do you know what the cause is?photo_2020-06-17_16-45-34.jpg

24 REPLIES 24
DiegoPeres
Responsive Resident
Responsive Resident

Hi guys, all my bots are experiencing the same thing, all users with edit access get the same error message. With everything I believe is something related to Microsoft itself. What Tenent region do you use? Can it be something in a specific region?
I have already opened a call at microsoft and I am waiting for it

Did I answer your question?😉
Please consider accepting it as the solution to help other members find you faster.
Thanks!
Diego Peres,
Connect with me: Linkedin 



Try using a different browser or try opening the bot in InPrivate or Incognito mode.

I was getting the error in chrome but the bot works perfectly in Edge you can also check with different browser

As of now no clear way to fix this may be some cache issue or may be some different issue.

 

Try using a different browser or try opening the bot in InPrivate or Incognito mode.

I was getting the error in chrome but the bot works perfectly in Edge you can also check with different browser

GeraudV
Regular Visitor

Hello,

Exacly the same issue since yesterday. I'm in France.
Can u let us informed if Microsoft reply to your case with a solution ?

GeraudV_0-1629199665990.png

 

I am still waiting for the answer.
But from what I analyzed it might be something with Dataverse, because if you create a new bot it works perfectly.
But the old bots can't access the data.



Did I answer your question?😉

Please consider accepting it as the solution to help other members find you faster.
Thanks!
Diego Peres,
Connect with me: Linkedin 

 

Ok, i've tried the good old " have you try to turn it off and on again ", and no error message now. It's fonctionnal.

 

It's look like a Microsoft update that needed a deconnexion from your profil.

Hope it will work in your case.

Best regards.

 

GeraudV_1-1629200385942.png

 

 

Unfortunately it didn't work in my environment. I use the PVA within Teams, had already tried to access the TEAMS web in various browsers without success.

Eu respondi sua pergunta?😉

 

Considere aceitá-lo como a solução para ajudar outros membros a encontrá-lo mais rapidamente.
Obrigado!
Diego Peres,
Conecte-se a mim:  Linkedin 



Thank you everyone for reporting the issue.  We are investigating and will update back later.

Robulane
Microsoft
Microsoft

While we investigate this issue, could you please try:

1. Open a bot in a private tab

2. Clear browser cache

These two methods worked for me.

Hi Everyone, we have fixed the issue.  Please reply back on this thread to let us know if you are still seeing the issue.  Thank you everyone for your patience.

Helpful resources

Announcements
Power Virtual Agents News & Announcements

Power Virtual Agents News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Virtual Agents community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Virtual Agents Community Blog

Power Virtual Agents Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (4,054)