cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
lr
Level: Powered On

Bug Internet Explorer 401

When I want to open Flow in Internet Explorer from the https://www.office.com page by clicking the Flow Button, I got a 401 Error.
URL: https://flow.microsoft.com/manage/?auth_upn=XXX@XX.de&utm_source=office&utm_medium=app_launcher&utm_...
Image 1.pngImage 2.png
In Chrome, FireFox and Edge everything works fine. If I copy the URL from them and use it in Internet Explorer it works also.
URL: https://flow.microsoft.com/de-de/?auth_upn=XXX%40XX.de&utm_source=office&utm_medium=app_launcher&utm_campaign=office_referrals

Why are there diffrent URL's in IE and Chrome? 

3 REPLIES 3
Community Support Team
Community Support Team

Re: Bug Internet Explorer 401

Hi @lr,

 

From the error message, it seems that you don’t provide valid credentials.

I have tried to open flow in IE from the https://www.office.com page by clicking the Flow button, it could be opened without any issues.

Generally, 401 unauthorized error indicating that the request sent by the client could not be authenticated. To troubleshoot this issue, please try either the following ways:

  1. Clear relevant cookies
  2. Clear the cache
  3. Log out and log in

Please take a try with it on your side.

The following blog on 401 unauthorized error for your reference:

https://airbrake.io/blog/http-errors/401-unauthorized-error

Please understand that this link is provided “AS IS” with no warranties or guarantees of content changes, and confers no rights.

 

Best regards,

Mabel

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
lr
Level: Powered On

Re: Bug Internet Explorer 401

Hi @v-yamao-msft

thanx for your ideas.  
Unfortunately, the problem still occurs despite the execution of your described points.
For me it looks as if IE cannot resolve the URL correctly. Could it be because of the language settings, since you don't have these problems, but other employees in my company do?

Greetings

Community Support Team
Community Support Team

Re: Bug Internet Explorer 401

Hi @lr,

 

Thanks for updating.

What’s the language setting on your side?

If possible, please change it to English to see if it will work.

 

Best regards,

Mabel

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 328 members 5,335 guests
Please welcome our newest community members: