cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
steve5
Level: Power Up

Cannot see new actions of custom connectors in flow

Hello,
I am building a custom connector for microsoft flow. I have added one new action to it, successfully tested it and updated it but the new action does not show up while make a flow - neither in existing flows nor while making new flow. How long do I need to wait for the new action to show up? I have even tried deleting and adding connections - still nothing. This is very annoying and I am expecting a quick solution regarding this.

1 REPLY 1
v-zhos-msft
Level 10

Re: Cannot see new actions of custom connectors in flow

Hi @steve5 ,

Your issue is that you can't get the action of the custom connector you have created, right?

Could you please share a screenshot of your custom connector's configuration?

It's strange of you issue, usually, when the user created the custom connector, it can be used Immediately.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 96 members 4,804 guests
Please welcome our newest community members: