cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
lui
Helper IV
Helper IV

Copying workflow steps error

Annotation 2020-02-26 110535.pngI'm getting an error when pasting a workflow step. i thought it was an issue between different workflows but it's happening within the same flow. The step is Create New Folder and the error im getting is Connector Not Found and im also getting the error from the one i tried to copy.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

 

Hi @MetodioTrend ,

 

The fix is on its way out. Should reach all regions latest by 3/6, mid next week if deployments start earlier.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

6 REPLIES 6
swcabc
Frequent Visitor

I am seeing the same thing. This just started happening and I'm seeing it on send email action and compose action. I'm sure there are others, but those are the only two I've tried. It breaks the flow and I have to exit and go back in to continue. I cannot use Copy feature at all today, I have to add those actions as new. Please fix!

Kenneth
Frequent Visitor

The same here, this is causing us a work stoppage at the site, need a fix ASAP or a rollback to the previous version.

v-bacao-msft
Community Support
Community Support

 

Hi  All,

 

Thank you for your feedback!

We have reported this issue and the fix is on its way out.

If there are more updates, we will post back.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hey nice people,

Same thing here... @v-bacao-msft  any idea how long it would take for your team to handle this? It's very urgent from my side, thanks!

 

Hi @MetodioTrend ,

 

The fix is on its way out. Should reach all regions latest by 3/6, mid next week if deployments start earlier.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Kenneth
Frequent Visitor

Apparently the fix was implemented, not getting the error anymore.  Thanks

Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Users online (76,022)