cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
muhammaduzair
Regular Visitor

Failed Http Request - on adding Teams/Outlook Action

I want to report a bug that I find out while integrating Power portals and Power automate.

I have created a form, on the submission of that form it triggered the automate first step (When http request is requested) and flow run successfully.

 

But when I have added the action in the end to simply post message in the team chat or mail the message in the outlook. The flow does not work at all.

 

but on the manual test run, this flow displayed this error;

muhammaduzair_1-1649249628671.png

 

and the same flow works with no issues when I am doing the testing using automatically.

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

June User Group Leader Call

Join us on June 28 for our monthly User Group leader call!

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power Automate Designer Feedback_carousel.jpg

Help make Flow Design easier

Are you new to designing flows? What is your biggest struggle with Power Automate Designer? Help us make it more user friendly!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,944)