cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Advocate I
Advocate I

Failed delete custom connector

I have deleted a Custom Connector previously, now I wanted to re-create a connector with the same name, I got a error:

You have already created a custom connector with display name 'xxx'. Please specify a different name. 

 

I'm sure this connector with the same name is not in my custom connector list.

3 REPLIES 3
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Failed delete custom connector

Hi @Andy1,

 

If you are flows or App under PowerApps that is using the previous Custom Connector, then please take a try to delete the corresponding flow or App.

After that, create the Connector with the same name should work.

Regards,

Michael

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
Advocate I
Advocate I

Re: Failed delete custom connector

I don't have any flows using that deleted connector (it used to be called custom api), is there any other thing I can try?

Highlighted
Helper III
Helper III

Re: Failed delete custom connector

Was this ever resolved? I'm running into the same issue: deleted a custom connector about an hour ago, new connector with the same name won't let me save because it says the name is being used, absolutely nothing connected to the old custom connector.

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Users online (1,490)