cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Andy1
Level: Powered On

Failed delete custom connector

I have deleted a Custom Connector previously, now I wanted to re-create a connector with the same name, I got a error:

You have already created a custom connector with display name 'xxx'. Please specify a different name. 

 

I'm sure this connector with the same name is not in my custom connector list.

3 REPLIES 3
Community Support Team
Community Support Team

Re: Failed delete custom connector

Hi @Andy1,

 

If you are flows or App under PowerApps that is using the previous Custom Connector, then please take a try to delete the corresponding flow or App.

After that, create the Connector with the same name should work.

Regards,

Michael

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Andy1
Level: Powered On

Re: Failed delete custom connector

I don't have any flows using that deleted connector (it used to be called custom api), is there any other thing I can try?

ishraqiyun77
Level: Powered On

Re: Failed delete custom connector

Was this ever resolved? I'm running into the same issue: deleted a custom connector about an hour ago, new connector with the same name won't let me save because it says the name is being used, absolutely nothing connected to the old custom connector.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (6,013)