cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Advocate I
Advocate I

Flow Approval Comment Issue when using $0

Hello,

When a user inserts a comment into an Flow approval and uses the "$" the value is overwritten by {{comment.value}}.  This seems to happen with $0.  See the example below. Thanks for any help on this.

 

This missing values are both $0

"Test Comment"

 

TEST 4 rejected for zero dollar value {{comment.value}} or {{comment.value}}.00. OR rejected for $5 or $5.00

1 REPLY 1
Highlighted
Solution Sage
Solution Sage

Re: Flow Approval Comment Issue when using $0

Hi @Viper4531 ,

I have made some tests on my side.

It doesn't has the issue you have mentioned.

InkedCapture4_LI.jpgInkedCapture3_LI.jpg

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Users online (10,940)