cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Flow buttons not showing up in iOS widget

Hi all

 

I've been using a couple of flow buttons directly from the widget screen on iOS, but ever since last week they don't show up in the widget. It simply says "cannot be loaded". 

The buttons are avalible when I enter the app, as stated, not on the widget screen. I have tried readding the widget, logging out of the app, and also uninstall the app, with no luck at all...

 

It weems like a bug, but please advice on how to proceed

 

Regards

Christoffer

5 REPLIES 5
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Flow buttons not showing up in iOS widget

Hi @chrisbilsoe,

 

Could you please share a screenshot of your issue?

I have made a test on my side and the flow buttons are able to show up in Widget screen.

Please check if there is something wrong when you run your flow. Besides, please also take a try to restart your mobile phone and check if the issue still exists.

 

Best regards,

Kris

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Flow buttons not showing up in iOS widget

Hi Kris

 

Sorry for the late reply.

 

I'm afraid there isn't much to see: https://imgur.com/a/4aVv8

 

As you can see from the screenshot it simply says "Cannot be loaded".

The flow works just fine, it's just not showing up.

I've tried restarting also without any luck... Not really sure what I can do at this point

 

Regards

Christoffer

Highlighted
New Member

Re: Flow buttons not showing up in iOS widget

The buttons are avalible,  i think the new Microsoft flow release 2.21.2  has a bug, any recommendation ?

Highlighted
New Member

Re: Flow buttons not showing up in iOS widget,

IOS.PNG

The buttons are NOT avalible,  i think is a Bug

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Flow buttons not showing up in iOS widget,

I can report the same issue.

On my iPhone the widget buttons are visible. But with the only two other users I have shared the button with their iPhones do not show the button on the widget.

If these users open the Flow app, the button shows on the Buttons tab.

Helpful resources

Announcements
firstImage

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Users online (6,856)