cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
jMD
Frequent Visitor

Flow ran successfully but didnt receive email

Hi,

I created a simple flow that only sends an email when a list item is created.

Run history says that it works but I never receive anything. I tried witha couple of different mailboxes. Always the same problem.

Of course I checked the content of the junk email folder.

Can someone help to understand the issue?

s1.PNG 

image.png 

Thanks

 

jM

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-bacao-msft
Community Support
Community Support

 

Hi @jMD ,

 

First, try to create a new connection and run Flow again.

 

Second, please check whether there are any policies in the organization that prevent the reception of messages from microsoft@powerapps.com.

 

In addition, you can re-subscribe to email notification through the form below.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=v4j5cvGGr0GRqy180BHbR3C9XjiHUVxLhDY4Jhbh4V1UM0I5...

 

Please take a try and check if you can receive the notification again.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

3 REPLIES 3
jMD
Frequent Visitor

I forgot to mention that this flow was working last week.

v-bacao-msft
Community Support
Community Support

 

Hi @jMD ,

 

First, try to create a new connection and run Flow again.

 

Second, please check whether there are any policies in the organization that prevent the reception of messages from microsoft@powerapps.com.

 

In addition, you can re-subscribe to email notification through the form below.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=v4j5cvGGr0GRqy180BHbR3C9XjiHUVxLhDY4Jhbh4V1UM0I5...

 

Please take a try and check if you can receive the notification again.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

jMD
Frequent Visitor

Creating a new connection and run Flow again helped.

 

Thanks you for your help.

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Users online (1,590)