cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Afonso_Silva
Frequent Visitor

Group Forms not triggering flow

Hello,

 

I have a flow which triggers when someone submits an answer in a group form, normaly the flow would trigger but currently it is  not, i tried the solution described on:

 

https://powerusers.microsoft.com/t5/Using-Flows/Please-help-Forms-Not-triggering-flow-3-Dec-2020/m-p... 

 

I can manually trigger the flow with the response ID that i want, but this is not a solution going foward, is this a known bug?

 

 
 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Majorclatto
New Member

 

I am having the same issues, a form and flow was working and stop yesterday

 

 

View solution in original post

1 REPLY 1
Majorclatto
New Member

 

I am having the same issues, a form and flow was working and stop yesterday

 

 

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power automate tips 768x460 v2.png

Restore a Deleted Flow

Did you know that you could restore a deleted flow? Check out this helpful article.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

What difference can a User Group make for you?

At the monthly call, connect with other leaders and find out how community makes your experience even better.

Top Solution Authors
Users online (2,929)