cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Lee Kudo Collector
Kudo Collector

HTML tags included in send an email following Start approval (V1)

Hi guys,

 

after I use send an approval (V1) and then send an email from outlook and add the dynamic content of the aprovers comments, these comments are wrapped with the HTML DIV TAGS

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Lee Kudo Collector
Kudo Collector

Re: HTML tags included in send an email following Start approval (V1)

Hi there, the only difference is that in your body you have typed your string in. I have added active content from the start aproval (V1) as comments: Adding the comments the authoriser adds in the authorising process:

 

yesterday this is what I had in the email:

 

Capture.PNG

But today I have recreated it and now it seems to not include the DIV Class tags.

 

Never mind its working now.

 

thanks for your help

View solution in original post

2 REPLIES 2
Community Support
Community Support

Re: HTML tags included in send an email following Start approval (V1)

Hi Lee,

 

According to your description, I create a flow to send an email with the dynamic content of the approver comments.


The flow configuration looks like below.


I select the Comments for the “Send an email” Body field.
(Test with both Office 365 Outlook and Outlook.com connections).


3.PNG

When I create a new item to run the flow, the flow runs succeed and I don’t get the HTML code in the email body.

4.PNG

 

Do you have the same configurations as mine?

 

 

Best regards,
Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Lee Kudo Collector
Kudo Collector

Re: HTML tags included in send an email following Start approval (V1)

Hi there, the only difference is that in your body you have typed your string in. I have added active content from the start aproval (V1) as comments: Adding the comments the authoriser adds in the authorising process:

 

yesterday this is what I had in the email:

 

Capture.PNG

But today I have recreated it and now it seems to not include the DIV Class tags.

 

Never mind its working now.

 

thanks for your help

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

New Ranks and Rank Icons released on April 21!

The time has come: We are finally able to share more details on the brand-new ranks coming to the Power Automate Community!

firstImage

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Users online (9,503)