cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Imposible to login with other account

Hi,

 

I usually access multiple accounts, some are personal, some are business one, but I have an issue to switch accounts in flow community, I dont have same issue in other websites like msflow or msforms, only when I tr to login in power user community sites. It is imposible to me choose another account. I have made an screen record for your evaluation, see link below.

https://lowtax2-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/lowtax013_lowtax_com_br/EfMBaAiz6plEjCh08jblfR0By5t...

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Hi @rfanton ,

 

A fix will be rolling out on this issue.

 

In the meantime, the workaround is to clear your browser cache, close the browser, open a new browser and try again. Please let us know if this addresses your issue.

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Community Support
Community Support

Hi @rfanton ,

 

Thanks for feedback.

 

This issue could be reproduced by me.

 

I will help report it from my side.

 

Please try if the following workaround will work for you.

 

Frist, please try to close your current browser and start it again.

 

Second, you could try to open the browser in InPrivate mode then sign in again.

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi, using private browsing I just could access once no login data is saved.

 

I hope a solution soon. 


@v-yamao-msft wrote:

Hi @rfanton ,

 

Thanks for feedback.

 

This issue could be reproduced by me.

 

I will help report it from my side.

 

Please try if the following workaround will work for you.

 

Frist, please try to close your current browser and start it again.

 

Second, you could try to open the browser in InPrivate mode then sign in again.

 

Best regards,

Mabel

 




Tks in advance.

Hi @rfanton ,

 

The issue has been reported.

 

I will back to you once I got any updates.

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi @rfanton ,

 

A fix will be rolling out on this issue.

 

In the meantime, the workaround is to clear your browser cache, close the browser, open a new browser and try again. Please let us know if this addresses your issue.

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Top Solution Authors
Users online (13,415)