cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
HaGi
Level: Power Up

Invalid Connection ( SharePoint/File)

Flow that was working for weeks, when opening it I have realized all Action Blocks that are Connection Based (Sharepoint, Office 365, File) are displaying an error "Invalid Connection"

 

 

when I tried to create a new flow.

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: Invalid Connection ( SharePoint/File)

Hi @HaGi,

 

You could fix it from the following aspects:

  • First, you could try to log out of the currently logged in Flow account and log back in to see if the problem still exists.
  • The second check is whether you have changed the password before, such as O365 password, or the password for the local account login. If the password is changed, the connection will also be invalid.
  • Third, try to reconfigure the connection of these Connectors.
  • If you have configured the relevant connection, you could re-enter the Flow, configure the connection of the relevant action, click "Add new connection" to add a new connection or select an existing connection.

This is generally caused by changing the password or expiring the credentials, and reconfiguring the connection can solve the problem.

Please take a try.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

1 REPLY 1
Community Support Team
Community Support Team

Re: Invalid Connection ( SharePoint/File)

Hi @HaGi,

 

You could fix it from the following aspects:

  • First, you could try to log out of the currently logged in Flow account and log back in to see if the problem still exists.
  • The second check is whether you have changed the password before, such as O365 password, or the password for the local account login. If the password is changed, the connection will also be invalid.
  • Third, try to reconfigure the connection of these Connectors.
  • If you have configured the relevant connection, you could re-enter the Flow, configure the connection of the relevant action, click "Add new connection" to add a new connection or select an existing connection.

This is generally caused by changing the password or expiring the credentials, and reconfiguring the connection can solve the problem.

Please take a try.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

Power Platform Online Conference

Speakers, submit your sessions now! Call for speakers ends Feb. 10!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (4,705)