cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Invalid Template Error

My Flow was working just fine but all of the sudden, I'm getting this error when creating a file on onedrive business:

 

"InvalidTemplate. Unable to process template language expressions in action 'Create_file' inputs at line '1' and column '2606': 'The template language expression 'json(decodeBase64(triggerOutputs().headers['X-MS-APIM-Tokens']))['$connections']['shared_onedriveforbusiness_1']['connectionId']' cannot be evaluated because property 'shared_onedriveforbusiness_1' doesn't exist, available properties are 'shared_sharepointonline'. Please see https://aka.ms/logicexpressions for usage details.'."


Is anyone else getting the same error?

Annotation 2019-05-30 144409.png

 

6 REPLIES 6
Anonymous
Not applicable

Got it to work. You have to run it from the Sharepoint list (in my case). Right click the line item and run flow.

Hi @Anonymous ,

I am glad to hear that your issue was successfully resolved.

If there is anything else we can do for you, please feel free to post in the forum.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Advocate V
Advocate V

Same issue on a Flow triggered by a Powerapps button. I have recreated the entire thing from scratch to no avail. WHAT IS THIS PROBLEM?? Please tell me there's a solution. I cannot use Flow if nothing works!

 

InvalidTemplate. Unable to process template language expressions in action 'Create_file' inputs at line '1' and column '2227': 'The template language expression 'json(decodeBase64(triggerOutputs().headers['X-MS-APIM-Tokens']))['$connections']['shared_sharepointonline']['connectionId']' cannot be evaluated because property 'shared_sharepointonline' doesn't exist, available properties are ''. Please see https://aka.ms/logicexpressions for usage details.'.

Can you explain how you got this to work? I'm having the exact same error but can't figure out how to fix it.

Any chance you've found a solution for this problem? It has me hung up on a project that's under a tight deadline.

Helper I
Helper I

i got it to work.....

 

I had the List as one of the owners, when I removed it, it started working.

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (42,044)