cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
jon-w
Advocate I
Advocate I

Issue with getting Approval comments from Adaptive card in teams

Hi

 

If i create the following Flow: The request for approval adaptive card is correctly posting into the Team channel and the assigned user can approve the item. But any comments they put into the card on approval are returned with a Null value to Flow when i try to post them into a sharepoint list item.

If the approval is done via the flow interface in teams or via the flow website the comments are returned correctly and are posted into the shrepoint list. is this a bug with adaptive cards?

 

e.g.

First.pngsecond.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @jon-w,

 

This bug has already been fixed and is rolling out this week.

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

7 REPLIES 7
v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @jon-w,

 

Thank you for your feedback!

I have tested on my side, and I found the same issue.

We will report this bug, and find the solution.

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi @v-litu-msft 

 

Worth also mentioning to the team that, with adaptive card to teams approvals, there is no option to reassign the approval to someone else like there is in the flow interface.

 

Regards Jon

v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @jon-w,

 

This bug has already been fixed and is rolling out this week.

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Hi @v-litu-msft 

 

How will i know it's been rolled out - just keep testing "Wait for an approval"?

 

Regards Jon

I've made some tests and I get the same issue today. 

 

The comment added by the approver using the adaptive card in Teams is not reproduced in my email by using dynamic content from "waiting for an approval" > "Responses Comments". 

 

@v-litu-msft 

 

Still not working ??

Tested this morning and is now working 🙂 Thanks for your help @v-litu-msft 

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Users online (60,101)