cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
kt3
Regular Visitor

MS Flow is in the loop

Hi,

 

I have MS Flow set up to automatically and using When Http Request is received for get array information then using Apply Each for use information from last stage but they are struck in the loop for long (Around 2-3 day) as picture below.

https://gofile.io/d/cSvb50

https://gofile.io/d/qSFPsF

 

Any reason why this occurred, how to prevent it from occurring in the future? and how can i fix it or if it possible for anyone can help me to fix it ?

 

Thanks!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I just found the root-cause, they struck because limitation of apply each.

 

Thank you so much for your help @v-litu-msft 

View solution in original post

5 REPLIES 5
v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @kt3,

 

Could you please share the structure of Apply to each action?

The reason for struck in the loop may be caused by the items in Apply to each is too much, and you create a delay or a pending action. To prevent it, you could set time out for the pending action or make the delay action shorter.

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Sure, could you please review information in apply each as this link https://gofile.io/d/ost4Rc

 

First of all, thank you for your information. As you see the picture, I'm using switch case and i'm not sure how can create a delay or pending action. is it possible to share the solution?

 

Thanks !!

Let me update situation. I don't thing the loop happen because of Apply Each. I can said that because MS Flow struck since 1 pm (th time) and it's not only on this flow but also happen on this flow too as details in picture here https://gofile.io/d/2TJr50

 

Look like they struck on only Standard MS Flow feature and struck since 1pm (TH Time).

 

Do you have any solution for this @v-litu-msft ?

 

Look forward to hearing from you, Thanks!

 

v-litu-msft
Community Support
Community Support

Hi @kt3,

 

Maybe it is caused by the HTTP request, how about generate a new one and past it to the HTTP request action?

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

I just found the root-cause, they struck because limitation of apply each.

 

Thank you so much for your help @v-litu-msft 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Top Solution Authors
Users online (30,300)