cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
New Member

MS Flow suddenly fails due to Bad Gateway error

I have a MS Flow that has been working for a few months now but suddenly it started to fail since yesterday. The failure happens on "Export Email V2" action and the complete error is as follows:

{
"error": {
"code": 500,
"source": "flow-apim-msmanaged-na-westus2-01.azure-apim.net",
"clientRequestId": "084ec771-94bb-4915-8d7d-56ec38f1325b",
"message": "BadGateway",
"innerError": {
"error": {
"code": "ErrorInternalServerError",
"message": "An internal server error occurred. The operation failed., Cannot open mailbox.",
"innerError": {
"request-id": "89e24e7b-af5a-4462-9464-77049deed052",
"date": "2019-09-13T22:07:19"
}
}
}
}
}
 
I see a lot of similar issues being posted on the forum since yesterday. Is this caused by a recent release by Microsoft?
3 REPLIES 3
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: MS Flow suddenly fails due to Bad Gateway error

 

Hi @madlenyeg ,

 

Could you share the details of the Flow configuration?

I tested it on my side and Export email function works fine.

171.PNG

The message released by MS Support also seems to have nothing to do with this error.

https://preview.flow.microsoft.com/en-us/support/

Please try to update the connection of the action, or re-create the connection and see if this issue still exists.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
New Member

Re: MS Flow suddenly fails due to Bad Gateway error

Hi @v-bacao-msft 

 

The "Export Email v2" occures several steps after trigger "When a new email arrives in a shared mailbox". My Flow used to work without any issue and the "Export Email" was not a v2 version. I beleive it has been replaced by v2 automatically with a new release? Especially that I see many other similar tickets have been openned in the last few days.


Flow1.JPG

 

Flow2.JPG

 

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: MS Flow suddenly fails due to Bad Gateway error

 

Hi @madlenyeg ,

 

Strange, I have been unable to reproduce such an issue. Perhaps it's due to the new feature is not fully deployed in your area.

What is your current situation?

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Users online (7,252)