cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
bluechapstick
New Member

MS Forms Flow failing

Hi,

I have several Forms that use Flow to create a Sharepoint list item and/or trigger an email. Since yesterday, the "apply to each" fuction is not working and all the flows are failing. I've tried creating a new simple flow and encounter the same problem. The flow runs for 4 hours then fails when it cannot retrieve the form responses. Has anyone seen this or have a solution?

Thanks!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support
Community Support

Re: MS Forms Flow failing

Hi @bluechapstick,

 

I have made a test on my side and don't have the issue that you mentioend.

The screenshot of my flow as below:

Capture.PNG

The flow would run successfully as below:

Capture.PNG

 

Maybe the issue is solved now.

 

Please make a test on your side again or create a new flow to see if your problem could be solved.

View solution in original post

4 REPLIES 4
JustJamesBoston
New Member

Re: MS Forms Flow failing

 I'm having the same issue and have contacted MS, they said there is an issue on thier side and was given no resolve time. It's so frustrating

Community Support
Community Support

Re: MS Forms Flow failing

Hi @bluechapstick,

 

I have made a test on my side and don't have the issue that you mentioend.

The screenshot of my flow as below:

Capture.PNG

The flow would run successfully as below:

Capture.PNG

 

Maybe the issue is solved now.

 

Please make a test on your side again or create a new flow to see if your problem could be solved.

View solution in original post

bluechapstick
New Member

Re: MS Forms Flow failing

HI v-yuazh-msft,

 

Thanks, I was able to get the form working again by creating a new connection. Something must have happened to the original connection on July 24 and everything was failing, but it seems to be working fine now. 

Take care.

brmiranda10
New Member

Re: MS Forms Flow failing

Guys, has anyone used the Microsoft flow extension to add rows to a dataset in pwr bi after approval in Microsoft forms? This giving an error in the connection of the forms. Does anyone know what can it be?

 

 

Helpful resources

Announcements
MBAS Gallery 2020

MBAS Gallery 2020

Watch Microsoft Business Applications Summit sessions on-demand.

firstImage

New Ranks and Rank Icons released on April 21!

The time has come: We are finally able to share more details on the brand-new ranks coming to the Power Automate Community!

firstImage

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Users online (8,841)