cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
vitalijhein
New Member

Microsoft Visio to Power Automate Export not working (Blank Screen)

Hello, 

 

I'm not able to move a visio bpmn process to Power Automate.

 

Whenever I hit "Export", a window opens, which stays blank all the time. 

Please check the following image.

vitalijhein_0-1645722632718.png

 

Visio is up to date, in current channel, also Plan 2 is activated (as a trial).

vitalijhein_1-1645722697743.png

 

Both licenses (Power Automate, MS Visio) are given to my account.

 

What to do now?

 

 

 

29 REPLIES 29
tryggvik
Frequent Visitor

Started working for a while last weekend but is now back to a blank screen and is not working:

tryggvik_0-1651515061979.png

 

TotalitySolutio
New Member

AHHHH!!! Same here!! mine stopped working again too!

JAYJAYJAYJAY
Frequent Visitor

This is day#4 and i cant seem to find a solution for this anywhere. It could be because of my version 2204?! I'm not sure if i'm able to go back few versions. (im running out of ideas/hope)

KrAck
Helper I
Helper I

Same issue here again too 😫

 

Worked only for a couple of days 😡

HenriNooyen
New Member

I have the same issue again as well. Rather annoying, since I am preparing a course for about 40 people in our own organisation. This really needs to get stable, taking into consideration, how powerful this potentially is!

JAYJAYJAYJAY
Frequent Visitor

So.. DAY#6 & no solution..

But, i found a post with a similar issue and they found a solution for it.

 

post; https://powerusers.microsoft.com/t5/Building-Flows/Exporting-BPMN-flows-from-Visio-to-Flow/td-p/2878...

 

I'm also contacting support for this issue and hopefully come up with a solution in no time..

 

will keep you posted..

Hey @JAYJAYJAYJAY 

 

Really weird. IMHO this shouldn't have anything to do with redoing the installation on the PC, but it's merely with Ms itself.

 

Just tried it again once more just a few moments ago and guess what: it works again!

 

And this without any change from my side.

Image 757.png

100% agree, this isn't an issue related to re-imaging it is a stability issue with the software and MS itself.

and yes, now mine is randomly working again too! for the moment at least

JAYJAYJAYJAY
Frequent Visitor

Guys the issue has been resolved and you were right @TotalitySolutio @KrAck   it has nothing to do with the pc its more of the software. 

 

I'v been constantly using the basic templates to test out the feature and it never worked. so i figured id do my own 2step flow and test it out and it finally worked!!

 

I thought the templates were the issue but i went back and tested the templates and i was able to export.

 

Not sure how and what fixed the issue, but thats what i ended doing before it worked out for me.. for the time being.. 

Hopefully this might help someone one out.


roger400
New Member

This is still not fixed, everyone in my company are struggling with this and there is no support team we can communicate to.

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

June User Group Leader Call

Join us on June 28 for our monthly User Group leader call!

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power Automate Designer Feedback_carousel.jpg

Help make Flow Design easier

Are you new to designing flows? What is your biggest struggle with Power Automate Designer? Help us make it more user friendly!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,720)