cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

No Dynamic Content

I have created a Flow which works perfectly in one environment. Now I am doing the same flow in another environment but when I try to create an HTML table, I cannot see any dynamic content. The HTML table is looking for responses to Forms. I have tried different browsers.

Can someone please help

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Frequent Visitor

Re: No Dynamic Content

Hi,

 

Thanks for your reply.

I have found the issue. It was fixed after I changed Split On to Off in Settings for When a New Response is submitted.

 

Thanks

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: No Dynamic Content

Hi @sandeepmooni ,

 

Could you please share a screenshot of the configuration of your flow?

Could you please take a try to create a new flow in the environment to see if the issue still exists?

 

Best regards,

Alice       

 

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Highlighted
Frequent Visitor

Re: No Dynamic Content

Hi,

 

Thanks for your reply.

I have found the issue. It was fixed after I changed Split On to Off in Settings for When a New Response is submitted.

 

Thanks

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Users online (8,330)