cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
TestApp
Frequent Visitor

Power Automate Managed Metadata Column Label Returns Numbers Instead of Value

Hi.

I have a power automate workflow to get few column values of a document from a Library. And I have 3 managed metadata columns with values in Term Store. 

All I need is the the Label of those 3 term store columns. 

But when I run the flow, I only get the one column's label value. The other 2 columns are returning WssId in the Label field. Not the Actual Label. 

Here's the result from that Flow. 

TestApp_0-1629180941198.png

First two columns returns some WssId in the Label field instead of actual Label value. 

But the third columns returns the correct value. And this one column allows multiple values. (I assume it doesn't have anything to do with the issue with previous columns.)

 

Is this a bug or a new feature? I'm facing this for quite few months and couldn't find any solutions. 

But when I use a PowerShell script to get the column values I can able to get the actual Label values. 

 

I can't even find any alternative for this in the power automate workflow. 

 

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Users online (2,718)