cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
suez-SOGS
Level: Powered On

Start and wait for an approval (V2)

The action is not passing the comments: see below

 Annotation 2019-08-08 140242.png

{approve.value} is passed in the 'comments' tag.  This was working fine a few days ago and now I am getting this behaviour.

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: Start and wait for an approval (V2)

 

Hi @suez-SOGS ,

 

Update. 

I tested Approval Comments and it seems that this issue has been solved. Below is my test result:

103.PNG

Please take a try and see if the issue still exists.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted
suez-SOGS
Level: Powered On

Re: Start and wait for an approval (V2)

Looks like its an issue with 'outlook web app'.  It works fine if you reply from 'outlook desktop'.  This is the second time 'outlook web app' has broken my flows!

Community Support Team
Community Support Team

Re: Start and wait for an approval (V2)

 

Hi @suez-SOGS ,

 

Thanks for your feedback! I can indeed reproduce such an issue here.

It is caused when the approval is made through Outlook, so you will still be able to use the response comments from approvals made in the "Approvals" section of https://flow.microsoft.com

The Outlook team is working on this. It is a regression on their side, and they are looking into a fix.

We will continue to track this issue, and if there is any progress, we will post back.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Community Support Team
Community Support Team

Re: Start and wait for an approval (V2)

 

Hi @suez-SOGS ,

 

Update. 

I tested Approval Comments and it seems that this issue has been solved. Below is my test result:

103.PNG

Please take a try and see if the issue still exists.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (4,890)