cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
simmo999
New Member

Unable to load solutions page in power automate

I am trying to view my environments in power apps under the solutions section (https://australia.flow.microsoft.com/manage/environments/[Environment]/solutions), however all I get is an infinite spinner with no error message. Was there a bad release of power automate recently? Is anyone else having this issue?

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
simmo999
New Member

Looks like a fix has been released for this

View solution in original post

5 REPLIES 5
pre
Microsoft
Microsoft

Hello @simmo999 

Try clearing the browser cache .
Try running the power automate in different browsers.
Check if other members in your team have the same issue as you do or they are able to access it fine .

Thanks

I have resetting the cache, using a different browser, logging out and back in again and have not had any success. I will ask a team member to try load the site tomorrow.

DM2
Frequent Visitor

Same problem in Chrome, works using Edge.  I'll play around a bit more and report back with anything useful I find

Thanks, I was able to access the site using edge. Still having issues with google chrome. Have asked other team members to try with the same login and they also have issues

simmo999
New Member

Looks like a fix has been released for this

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Users online (66,169)