cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
New Member

"Add Dynamic Content" obscuring "Link" popup

I'm using PA to create a flow which auto-posts to a Teams group. I have it working, but there's a cosmetic issue which can make it awkward / impossible to add hyperlinks. The "Add Dynamic Content" popup keeps appearing and obscuring the other popup used for adding Link text and URLs.

 

For a single thread, this is inconvenient but it's still just about usable. If I have two threads, it's impossible to add a hyperlink (without going into HTML!) as the Link popup is completely obscured.

 

I'm using the latest build of Chrome on Windows 10 (again, most recent updates installed this week), if this makes a difference.

 

(EDIT: added images)

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: "Add Dynamic Content" obscuring "Link" popup

 

Hi @IainPurdie ,

 

Please consider creating a support ticket here to contact Microsoft Support so that they can assist you with this problem.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: "Add Dynamic Content" obscuring "Link" popup

 

Hi @IainPurdie ,

 

Please try to edit email body in code view directly:

65.PNG

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
New Member

Re: "Add Dynamic Content" obscuring "Link" popup

Thanks, Barry - code view is fine for me as a Computing teacher, but not ideal for my colleagues who aren't as IT-savvy. They've been struggling enough with learning to work remotely recently without having to learn HTML!

 

Using code view is a workaround. I was reporting a bug which need addressed and fixed.

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: "Add Dynamic Content" obscuring "Link" popup

 

Hi @IainPurdie ,

 

Please consider creating a support ticket here to contact Microsoft Support so that they can assist you with this problem.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Highlighted
New Member

Re: "Add Dynamic Content" obscuring "Link" popup

Thanks, Barry. I'll get on that. I thought that's what this forum subsection was for 🙂

 

Iain

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Users online (8,115)