cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
bhitchlockfcs
Resolver II
Resolver II

Form Selector not Appearing for Custom Entity

I have a custom entity with two main forms.

I have added the forms to the App in App Designer.

I have verified both forms are active in classic view.

 

Yet when I load the Entity it displays the second form in the form order and no Form Selector.

 

Am I missing something to display multiple forms?

 

Brian

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
HSheild
Super User
Super User

Hi @bhitchlockfcs 

 

Check the Security Roles settings for the form.  Forms can be set up so that only users with certain Security Roles can see them

View solution in original post

3 REPLIES 3
HSheild
Super User
Super User

Hi @bhitchlockfcs 

 

Check the Security Roles settings for the form.  Forms can be set up so that only users with certain Security Roles can see them

View solution in original post

Thanks @HSheild,

 

Even though the forms were assigned to all roles, changing and saving the security settings on the form resolved the issue.

 

Brian

Hi, where can I change the security settings of the form?

Thanks.

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Power Apps June 2021

June Power Apps Community Call

Don't miss the call this month on June 16th - 8a PDT

Top Kudoed Authors
Users online (51,137)