cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
New Member

Embed Problem with iframe

Hi guys,

 

i just have a problem to embed a power apps app with an iframe on my website.

It is a strange problem. When the file with the iframe is uploaded to my server and i open it with my domainname there is only a running circle but when i open the same file from my local client, it loads the app and i can use it.

 

I just deleted all cookies, tried different browsers like Egde Chromium, Google Chorme, Firefox... On all theese browsers, there is only the circle but when i open it with the Internet Explorer 11, the app loads perfectly.

 

Whats going on here? 

 

My source code contains only the following:

 

<html>
<head>
    <title>Members</title>
<body>
    <iframe width="100%" height="100%" src="https://apps.powerapps.com/play/MYAPPID?source=website&screenColor=rgba(165,34,55,1)" allow="geolocation; microphone; camera">
</body>
</head>
</html>

 

 

When i add the iframe code to my joomala site, i have the same problem with just the circle.

 

With the dev tools i get this failures when i open it:

 

 

Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://apps.powerapps.com/play/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Player.Views/App/App.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://apps.powerapps.com/play/Player.AppLoader.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/webplayer/hashedresources/u51pa8ra6tm30/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/PowerAppsAuthFlowSdk/PowerAppsAuthFlowSdk.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/webplayer/hashedresources/djfq074j10lk7/js/player.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/webplayer/hashedresources/o9lkujqn830s9/openSource/oss-phase1.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/s5i89talcktdc/js/winjs/base.min.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/b8tu7muhotot1/publish/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Core/Core.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/upd6ru38m8njc/publish/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/AppMagic.TestStudio/AppMagic.TestStudio.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/b38nujathsh91/publish/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Core.ClientInfra/Core.ClientInfra.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/bkttn2g42vpg5/publish/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Core.UI/Core.UI.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/gvtbpckb6a45a/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Player.Common/Player.Common.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://pa-content.azureedge.net/resource/webplayerdynamic/publishedapp/WebPlayer.LoaderWithCordova.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/o1mk3k3omhd97/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Core.Services/Core.Services.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/8oksghpfr77j0/js/AppMagic.PublishedApp.Player.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/65dekugibpne1/publish/js/aphrodite.publishedapps.min.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/rja1rbunt28f9/ctrllib/gallery/js/Gallery.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/2pugn6jm5v9o0/publish/js/HostControl.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE

 

Can anyone help to solve this issue?

By the way: When i open the file from my local client, i see some of the above failues but not all.

 

Best regards

Sebastian

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Member

we can close this thread. It was my fault. Just opend the site via http instead of https.

Just configured a redirect now. 😉

View solution in original post

2 REPLIES 2
New Member

we can close this thread. It was my fault. Just opend the site via http instead of https.

Just configured a redirect now. 😉

View solution in original post

Hi SebastianL,

 

Thanks for sharing the solution 🙂

 

Regards,

JAvier

Helpful resources

Announcements
New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

New Power Super Users

Congratulations!

We are excited to announce the Power Apps Super Users!

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call: February

Did you miss the call? Check out the Power Apps Community Call here.

Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

Users online (50,111)