cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
SebastianL
New Member

Embed Problem with iframe

Hi guys,

 

i just have a problem to embed a power apps app with an iframe on my website.

It is a strange problem. When the file with the iframe is uploaded to my server and i open it with my domainname there is only a running circle but when i open the same file from my local client, it loads the app and i can use it.

 

I just deleted all cookies, tried different browsers like Egde Chromium, Google Chorme, Firefox... On all theese browsers, there is only the circle but when i open it with the Internet Explorer 11, the app loads perfectly.

 

Whats going on here? 

 

My source code contains only the following:

 

<html>
<head>
    <title>Members</title>
<body>
    <iframe width="100%" height="100%" src="https://apps.powerapps.com/play/MYAPPID?source=website&screenColor=rgba(165,34,55,1)" allow="geolocation; microphone; camera">
</body>
</head>
</html>

 

 

When i add the iframe code to my joomala site, i have the same problem with just the circle.

 

With the dev tools i get this failures when i open it:

 

 

Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://apps.powerapps.com/play/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Player.Views/App/App.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://apps.powerapps.com/play/Player.AppLoader.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/webplayer/hashedresources/u51pa8ra6tm30/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/PowerAppsAuthFlowSdk/PowerAppsAuthFlowSdk.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/webplayer/hashedresources/djfq074j10lk7/js/player.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/webplayer/hashedresources/o9lkujqn830s9/openSource/oss-phase1.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/s5i89talcktdc/js/winjs/base.min.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/b8tu7muhotot1/publish/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Core/Core.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/upd6ru38m8njc/publish/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/AppMagic.TestStudio/AppMagic.TestStudio.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/b38nujathsh91/publish/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Core.ClientInfra/Core.ClientInfra.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/bkttn2g42vpg5/publish/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Core.UI/Core.UI.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/gvtbpckb6a45a/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Player.Common/Player.Common.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://pa-content.azureedge.net/resource/webplayerdynamic/publishedapp/WebPlayer.LoaderWithCordova.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/o1mk3k3omhd97/js/C:/Agent/_work/30/s/obj/Assets/js/Core.Services/Core.Services.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/8oksghpfr77j0/js/AppMagic.PublishedApp.Player.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/65dekugibpne1/publish/js/aphrodite.publishedapps.min.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/rja1rbunt28f9/ctrllib/gallery/js/Gallery.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE
Fehler beim Laden der Quell Zuordnung durch devtools: Der Inhalt für https://content.powerapps.com/resource/app/2pugn6jm5v9o0/publish/js/HostControl.js.map konnte nicht geladen werden: HTTP Fehler: Statuscode 404, net::ERR_HTTP_RESPONSE_CODE_FAILURE

 

Can anyone help to solve this issue?

By the way: When i open the file from my local client, i see some of the above failues but not all.

 

Best regards

Sebastian

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
SebastianL
New Member

we can close this thread. It was my fault. Just opend the site via http instead of https.

Just configured a redirect now. 😉

View solution in original post

2 REPLIES 2
SebastianL
New Member

we can close this thread. It was my fault. Just opend the site via http instead of https.

Just configured a redirect now. 😉

View solution in original post

Hi SebastianL,

 

Thanks for sharing the solution 🙂

 

Regards,

JAvier

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Users online (1,040)