cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
huuhung
Helper I
Helper I

Can not select record when lookup show popup

Hello everyone !

 

I have a problem that when I click on lookup to show the records and I can't select the records because it is locked my mouse but I can use the keyboard to select the record.

 

my video show error : https://youtu.be/XFISw1goMxo 

Please help !

Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ragavanrajan
Super User
Super User

Hi @huuhung , Please follow the instructions from @Manar . It should be a table permissions scope problem. 

If all your table permissions are good then the next place I would think of is if you have any custom JavaScript or Custom CSS running? Probably this might be the case.  Technically Portal has a class called "fade". Maybe this is activated somewhere in the web template or via custom scripting. 

Also, make sure, you don't have any chrome extensions such as adblocker running. 

 

If you still have a problem. Try the following ways 

 

1. Remove the lookup field from the form and republish it. Then add it back and check the state now 

2. In Portal studio > Add custom CSS > upload custom CSS file then add the following CSS 

 

.modal{
z-index: 99999 !important;
}

 

Once done. Sync configuration > browse website > Ctrl +  F5 ( hard refresh) 

 

Hope it helps. 
------------

If you like this post, give it a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users to find it.

View solution in original post

3 REPLIES 3
Manar
Super User
Super User

Hi @huuhung , did you give the logged-in customer "global" entity permission to accounts? it seems that they can only access their account which is preselected

Thank you,
Manar

If you like this post, give it aThumbs Up. Where it solved your query, mark it as a SOLUTION so it can help other people!
ragavanrajan
Super User
Super User

Hi @huuhung , Please follow the instructions from @Manar . It should be a table permissions scope problem. 

If all your table permissions are good then the next place I would think of is if you have any custom JavaScript or Custom CSS running? Probably this might be the case.  Technically Portal has a class called "fade". Maybe this is activated somewhere in the web template or via custom scripting. 

Also, make sure, you don't have any chrome extensions such as adblocker running. 

 

If you still have a problem. Try the following ways 

 

1. Remove the lookup field from the form and republish it. Then add it back and check the state now 

2. In Portal studio > Add custom CSS > upload custom CSS file then add the following CSS 

 

.modal{
z-index: 99999 !important;
}

 

Once done. Sync configuration > browse website > Ctrl +  F5 ( hard refresh) 

 

Hope it helps. 
------------

If you like this post, give it a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users to find it.

Thanks @ragavanrajan .

I did the reason is the CSS file.

Thank you so much !

Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Difinity Conference 2022

Difinity Conference 2022

Register today for two amazing days of learning, featuring intensive learning sessions across multiple tracks, led by engaging and dynamic experts.

European SharePoint Conference

European SharePoint Conference

The European SharePoint Conference returns live and in-person November 28-December 1 with 4 Microsoft Keynotes, 9 Tutorials, and 120 Sessions.

Users online (1,874)