cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
DMum
Advocate II
Advocate II

Forms - Missing Labels

Is anyone having this issue? I recreated the table/forms etc. but to no avail.

 

DMum_0-1617737888711.png

 

Above form in the design mode

 

DMum_0-1617738167306.png

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Thanks for your confirmation @DMum , 

 

  I have tested it on the portal.  My first try is by any chance did you press "hide label" in the form design. The screenshot below for reference

 

 

ragavanrajan_0-1617749570827.png

 

If everything is okay from your side. Then on the web page, you have pointed out please try method 2

 

Method 2: 

using chrome inspect tools > Could you inspect that label and see whether you can see that label property. Also check anything is hidden in CSS element. 

 

Method 3: Make sure your browser has no third-party extensions installed especially adblocker. Try in different browsers and let us know the result. 

 

Method 4: Clear the cache by going to the following URL 

 

Going to your portal service page: https://<your_portal>.powerappsportals.com/_services/about

 

Note: You should be the admin of the environment. 

 

Hope it helps. 

------------

If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

 

 

 

 

View solution in original post

8 REPLIES 8
ragavanrajan
Super User
Super User

Hi @DMum,

Once you have added the labels. You need to press the Save and Publish. Screenshot below for reference 

 

ragavanrajan_0-1617742038605.png

 

In Portal Studio: 

 

1. Open the app > press sync configuration and Browse website 

 

If you are having trouble. 

 

1. In the browser > press ctrl + F5 on your browser. 

 

I am sure you can see your labels. 

 

Hope it helps. 

------------

If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

 

Hi @ragavanrajan 

 

First, thank you for your prompt reply.

 

I tried what you suggested and also tried putting the form on the page (part of the web form) .. the same outcome..  I also tried other tables and the same outcome. Sound like a setting I need to tweak but don't know which one!

 

DMum_0-1617743927789.png

 

 

Hi @DMum , 

 

 May I know what form mode you are trying? Any screenshot would be helpful. Also the screenshots of the pages you are trying to add the form.  

hi @ragavanrajan 

 

Thank you for your reply.

 

 I am tried all (insert, edit, display). Same behavior.

 

Best,

 

Thanks for your confirmation @DMum , 

 

  I have tested it on the portal.  My first try is by any chance did you press "hide label" in the form design. The screenshot below for reference

 

 

ragavanrajan_0-1617749570827.png

 

If everything is okay from your side. Then on the web page, you have pointed out please try method 2

 

Method 2: 

using chrome inspect tools > Could you inspect that label and see whether you can see that label property. Also check anything is hidden in CSS element. 

 

Method 3: Make sure your browser has no third-party extensions installed especially adblocker. Try in different browsers and let us know the result. 

 

Method 4: Clear the cache by going to the following URL 

 

Going to your portal service page: https://<your_portal>.powerappsportals.com/_services/about

 

Note: You should be the admin of the environment. 

 

Hope it helps. 

------------

If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

 

 

 

 

View solution in original post

DMum
Advocate II
Advocate II

hi @ragavanrajan 

 

Problem solved! I was messing around the bootstraps.mini CSS file and that caused this problem. I recreated the portal and we are back in the business. now I have to redo everything what I had done before 😞 

 

Want to thank you for your willingness to help! May your tribe thrive 🐘 🙏🏾

 

Best,

 

No worries @DMum . Glad you have figured out the problem. Also, an interesting thing is related to the CSS issue.  Have a good day !! 

Fubar
Solution Sage
Solution Sage

@DMumgenerally avoid editing the Bootstrap files, create your own CSS file(s) as Web Files and override the selectors and properties instead - over time sometimes we see some of the files replaced by Microsoft (e.g. sometimes when there is a portal update) and so you may find that your updates are magically missing one morning if you have edited the out-of-the-box files.

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

Power Query PA Forum 768x460.png

Check it out!

Did you know that you can visit the Power Query Forum in Power BI and now Power Apps

V3_PVA CAmpaign Carousel.png

Community Challenge - Giveaways!

Participate in the Power Virtual Agents Community Challenge

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

Users online (2,086)