cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

Loading data into CDS using On-Premise Gateway

Hi All, 

 

I have a weird issue. Last week I setup on-premise gateway and was able to fetch data into CDS from SQL. Entity and related data was getting created but this week when I try the same process for different tables only the entity is getting created but related data is not getting loaded into CDS. When I check the dataflow history it has issues like - Resource not found for the segmentLookup query execution failed. I m failing to understand why something that worked for some tables is failing for other tables this week. What am I missing here ? Hope someone can guide me through this, since I m fairly new to PowerApps and have been searching all documents and portals but in vain. Thanks in advance.

2 REPLIES 2
Highlighted
Solution Sage
Solution Sage

Re: Loading data into CDS using On-Premise Gateway

hi, I am not sure this is Portals related, is it?

please make sure to post your question in the correct forum so people can help you better

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Loading data into CDS using On-Premise Gateway

Thanks for pointing it out. I have chosen the wrong board. Posted it in other board, hopefully will get some help.

Helpful resources

Announcements
secondImage

Demo-Extravaganza 2020

Check out these cool Power Apps & vote on your favorite!

secondImage

Robotic Process Automation

Let's talk about the solution provided by Microsoft for Robotic Process Automation (RPA)

secondImage

Community Highlights

Check out whats happening in Power Apps

secondImage

Community User Group Member Badges

FIll out a quick form to claim your community user group member badge today!

Users online (8,156)