cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Power Apps Portal: Entity List Search Box Not Showing Up

Hello Community,

 

I know we can enabled "Search" on Entity List to allow portal users to search for records under the Entity List view on the portal web page. This is a simple checkbox that we can enable via the portal designer studio, or on the entity list record under portal management in Dynamics. And this used to work for me...until today I notice the Search box is no longer showing up above the Entity List view on the portal page.

 

Has anyone noticed this as well? Is this a bug, or am I missing any setting? I don't think I have missed any steps, because it's just one checkbox that I enabled and I have done this previously and it was working.

 

Any pointers would be appreciated.

 

D365_Eric_0-1607568058773.png

 

 

Thank you!

2 REPLIES 2
Fubar
Solution Sage
Solution Sage

It works for me - just ticked it now, it works (if you've just done it did you clear the portal cache)

Anonymous
Not applicable

Hi @Fubar ,

 

Yes, I did clear the portal cache. This is still not working for me. This is very odd as it used to work. It's just a simple checkbox to enable...I am really puzzled why it's stopped working all of a sudden... 

Helpful resources

Announcements
Carousel Community Blog

Check out the Community Blog

Read all about the most recent blogs in the community!

Community Call Conversations

Introducing the Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Carousel News & Announcements

What's New in the Community?

Check out the latest News & Events in the community!

Users online (6,020)