cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
PowerappsUser06
Frequent Visitor

Power Apps Portal not showing Image

Hi Experts!

I am facing an issue in displaying image in power apps Portal. I have added the image in web files and I am trying to add the image on the portal web page. Some of the images are not being displayed on the Portal. I am able to add the image in the Power apps Portal Studio but while browsing the image is not shown up. Could anyone please help me out..

Thank you in advance!

2 REPLIES 2
justinburch
Microsoft
Microsoft

Can you attach screenshots of the Web File setup and the HTML to use it? Could be many things, but most likely naming convention or not putting valid relative paths.

ragavanrajan
Super User
Super User

As Justin  mentioned it could be many thing. Screenshots are always useful.  I have faced similar issues in the past. By reading your problem after adding your images if it some images are not showing. Please try the following steps. 

 

1. Edit the portal app 

2. Make sure you check all your images are there in different screens. 

3. Press `Sync Configuration` and click `Browse website` 

 

if you still face problem. After the third step. Open your portal in Incognito window. 

 

------------

 

If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (55,160)