cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
D365_Eric
Helper IV
Helper IV

PowerApps Portal: Custom Portal deleted?

Hello Community,

 

I recently created a custom portal, and I have subsequently deleted the entire web site record related to this custom portal from within Portal Management. After I did that, it appears it's not allowing me to create another new custom portal anymore. For example, I was able to "create" a new custom portal, gave it a new name, gave it a new URL, but after it's "created" - I could see the new custom portal as an App in make.powerapps.com environment, but it would not allow me to go into the portal editor - the "Edit" option is greyed out. It would not allow me to browse it either, and when I checked the active web site area in Portal Management, I couldn't see the new custom portal web site there either.

 

Did I do anything wrong in between all of the steps above? I wouldn't think that by deleting an active custom portal website entirely would cause all these subsequent problems. I would assume it would allow me to create another new custom portal.

 

Simply put, at this moment, I can create other portals using one of the portal templates, but currently I am not able to successfully provision another custom portal altogether.

 

Any pointers would be appreciated.

 

Thank you!

3 REPLIES 3
ragavanrajan
Super User
Super User

Hi @D365_Eric , It happens to me as well. The steps you have performed is right I believe. Something has malfunctioned in CDS. 

 

You could go to https://admin.powerplatform.microsoft.com/support?l=en-US  to raise new support request like following snapshot if you face any issues or how-to questions on Dynamics Products.

 

ragavanrajan_0-1602108510184.jpeg

 

Hope it helps.

 

------------

 

If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

 

@ragavanrajan  Thanks for the confirmation!

hi @D365_Eric  I'm in the middle of a pending Support ticket for the same issue, deleted portal after a page/site deletion & weird nondescript error, then edit option greyed out on new portal after 2 different tries to recreate & reprovision...did you get your issues resolved, and if so, can you say how? I'm nail biting atm as I am anxious and want to try what I can to get back to my work/get back on track...I'd love to hear your ideas? 

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Users online (1,558)