cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

PowerApps not loading on Sharepoint site until I refresh page

I have a few PowerApps  on a page on my company's sharepoint site.  They were working just fine for months.  Recently when I go to the page the apps are constantly loading and never opening up as shown in the picture below.ForumQuestion.PNG

 Does anyone know why this is happening or anyway to fix it?

 

Thank you,

Ryan Stewart

 
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Microsoft
Microsoft

Re: PowerApps not loading on Sharepoint site until I refresh page

Hi @RyanStewart,

 

Just to understand the issue here: on the SPO page, if you access the page, the apps are showing as loading continuously?

But then when you refresh the page they load?

 

If you access them do they work fine?

 

Have you tried with another user? Do you have the same experience?

 

Did you try to clear cache and also try incognito?

 

Thank you,

Ovidiu

 

View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted
Frequent Visitor

Re: PowerApps not loading on Sharepoint site until I refresh page

Forgot to mention: I can refresh the web page and the apps load properly.

Highlighted
Microsoft
Microsoft

Re: PowerApps not loading on Sharepoint site until I refresh page

Hi @RyanStewart,

 

Just to understand the issue here: on the SPO page, if you access the page, the apps are showing as loading continuously?

But then when you refresh the page they load?

 

If you access them do they work fine?

 

Have you tried with another user? Do you have the same experience?

 

Did you try to clear cache and also try incognito?

 

Thank you,

Ovidiu

 

View solution in original post

Highlighted
Frequent Visitor

Re: PowerApps not loading on Sharepoint site until I refresh page

Hello @a-ovbord ,

 You are correct on your assessment of the issue. 

 

I have tried it on other users accounts on other computers and it has worked fine.  I still should maybe try my account on a different computer and a different account on my computer to see if the problem is with my computer or my account. 

 

I cleared the cache and it worked the first time I went to the page, but I left the page and came back and the same issue was there.  Same result when going incognito.

 

Thanks,

Ryan Stewart

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Tech Marathon

Maratón de Soluciones de Negocio Microsoft

Una semana de contenido con +100 sesiones educativas, consultorios, +10 workshops Premium, Hackaton, EXPO, Networking Hall y mucho más!

Users online (6,569)