cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Helper I
Helper I

Puzzle Piece Error On Iframe

Hello all,

 

I have a portal with an iframe of a model driven app I created. In incognito mode on chrome, whenever I authenticate through azure ad I get the puzzle piece error on the portal saying X-Frame-Options set to deny when I have already set it to allow in the site settings. Is there a solution for this? I have tried on regular and incognito microsoft edge and it seems to work fine. On regular chrome there are no issues also. Should I be running into problems on incognito chrome? 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Puzzle Piece Error On Iframe

Hi @xyvic ,

Do you mean that the  X-Frame-Options works well in Edge but not in your Chrome?

 

Based on the issue that you mentioned, it seems that this issue is related to your Chrome browser. Please make sure you have configured the X-Frame-Options in your Portal as below:

10.JPG

Then go to your Portal Design, click "Sync Configuration"-> "Browse website" to make the changes you made in your Portal take effect.

 

Also please make sure you have add your Environment instance URL (e.g. https://orgxxxxxxx.crm5.dynamics.com/main.aspx) as trusted site in your Chrome browser. Then clear cache of your Chrome, then try it again, check if the issue is solved.

 

Best regards,

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

1 REPLY 1
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Puzzle Piece Error On Iframe

Hi @xyvic ,

Do you mean that the  X-Frame-Options works well in Edge but not in your Chrome?

 

Based on the issue that you mentioned, it seems that this issue is related to your Chrome browser. Please make sure you have configured the X-Frame-Options in your Portal as below:

10.JPG

Then go to your Portal Design, click "Sync Configuration"-> "Browse website" to make the changes you made in your Portal take effect.

 

Also please make sure you have add your Environment instance URL (e.g. https://orgxxxxxxx.crm5.dynamics.com/main.aspx) as trusted site in your Chrome browser. Then clear cache of your Chrome, then try it again, check if the issue is solved.

 

Best regards,

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Tech Marathon

Maratón de Soluciones de Negocio Microsoft

Una semana de contenido con +100 sesiones educativas, consultorios, +10 workshops Premium, Hackaton, EXPO, Networking Hall y mucho más!

Users online (6,213)