cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
shahriat
Helper I
Helper I

WebForm's Fields are not saving

I have a webform with 3 steps for Account entity.

 

Step one with Summary tab, step 2 custom tab and step 3 with Details tab. 

 

No fields are saving like Account name, phone etc. 

 

But record is inserting without fields values which is quite strange to me. 

 

Not sure  I have missed anything for settings.

 

Any help?

6 REPLIES 6
OliverRodrigues
Super User II
Super User II

Hi

 

would you have by any chance custom plugins/workflows on the Account entity? can you disable them for testing?


------------

If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.




If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

Power Apps Portals Super User


Oliver Rodrigues


 

Hi Oliver,

Thank you for your quick response.

 

I have workflow added for Account entity that I disabled for testing but still no fields are saving but the record is creating without any fields saving. 

 

Could you please let me know what could be the reason of not saving any data.

 

-

Thanks

Can you try also via Model-Driven App? just to make sure you can save the record with no issues?

 

is there any custom JS in your portals? if yes, can you remove temporarily?




If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

Power Apps Portals Super User


Oliver Rodrigues


 

Hi Oliver,

Thank you for your quick response.

 

I have removed all my custom js and even tried to create account/contact from CDS app which works but not from portal webform is saving fields values. 

 

Not sure what could be the reason for happening this strange behavior. 

it sounds very strange.. I am assuming you cleared the cache after making any of those changes right?

 

if yes my only guess here is that you might have to open a support ticket with Microsoft so they investigate if there is something wrong with your portals




If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

Power Apps Portals Super User


Oliver Rodrigues


 

Hi @shahriat,

Do you have auditing enabled? If so, anything odd in the audit history, such as the fields being filled then emptied? If created as blank, then I would also see if you're able to reproduce with an entity form (just for triage) or a new web form, while waiting for help from the ticket.

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

PA Community Call

Power Apps Community Call

Next call is happening on April 21st at 8a PST.

MBAS Carousel

Sign up for our May 4th event!

May the fourth be with you, join us online!

secondImage

Experience what’s next for Power Apps

See the latest Power Apps innovations, updates, and demos from the Microsoft Business Applications Launch Event.

Users online (40,648)