cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
BetimBeja
Advocate II
Advocate II

SolutionPackager.exe Incorrect handling of StandardError

Hello,

I am building a tool for XrmToolBox and calling SolutionPackager.exe with Process class. The problem I am facing is that when there is an exception in the tool the message does not get written to the StandardError, but to the StandardOutput stream. Even if I specify /errorlevel:Off the tool still writes the exception details in the StandardOutput stream.

 

It is a minor issue but if this can be fixed it would be great 🙂

 

Best regards,

Betim.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
alrez
Community Support
Community Support

Hi,

 

Looking through your issue, this seems like it might reach a certain technical level that this might be better as a Microsoft Support Request. Communities might still be able to help you out but I would suggest opening a ticket with Microsoft Customer Support. I'll include a link below; on creating a ticket.

 

If you would like to create a ticket with Microsoft Customer Support here is a link on how to do so: https://docs.microsoft.com/en-us/power-platform/admin/get-help-support

 

Regards,

 

Alex

 

-------

 

Community Support Team _ Alex Rezac
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

2 REPLIES 2
alrez
Community Support
Community Support

Hi,

 

Looking through your issue, this seems like it might reach a certain technical level that this might be better as a Microsoft Support Request. Communities might still be able to help you out but I would suggest opening a ticket with Microsoft Customer Support. I'll include a link below; on creating a ticket.

 

If you would like to create a ticket with Microsoft Customer Support here is a link on how to do so: https://docs.microsoft.com/en-us/power-platform/admin/get-help-support

 

Regards,

 

Alex

 

-------

 

Community Support Team _ Alex Rezac
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

I don't have the possibility to open a support request as I don't have a subscription, I am just building an open-source tool and there is a bug with a Microsoft tool that I am trying to use. I wrote here because maybe someone already faced this and there might be some workaround to it. An important part of my post is that it is a minor issue.

 

Best regards,

Betim Beja.

Helpful resources

Announcements
PA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

Power Query PA Forum 768x460.png

Check it out!

Did you know that you can visit the Power Query Forum in Power BI and now Power Apps

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

PowerPlatform 768x460.png

Microsoft Learn

Check out our new Discover Your Career Path blog post series and get all the details.

Users online (2,896)