cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Android widget unable to pin button

Hello,

 

as this post says, it's impossible to pin Flow button on screen (tried on 2 phones and same result). Instead of choosing flow to pin I'm told to "Sign in" and then app is opened regulary with no choose option. 

Previous post about this issue comes with solution to install older version 2.29 (it works!) but that's quite not a handy solution. It there any better fix please? 

 

Thank you

MV

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-bacao-msft
Community Support
Community Support

Hi @Anonymous,

 

Please try uninstalling everything Microsoft Flow(clearing caches + data) and then reinstall one at a time starting with Flow.

It seems that after someone has done this, everything is work fine.

Sorry, I can't do the test here.

Please take a try and see if issue still exist.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
v-bacao-msft
Community Support
Community Support

Hi @Anonymous,

 

Please try uninstalling everything Microsoft Flow(clearing caches + data) and then reinstall one at a time starting with Flow.

It seems that after someone has done this, everything is work fine.

Sorry, I can't do the test here.

Please take a try and see if issue still exist.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Anonymous
Not applicable

Thank you for answer, @v-bacao-msft.

 

This solution works as well (I tested). But is it really the solution? 🙂 Reinstalling all Microsoft apps is very unpleasant. We now need just 8 emploees to have Flow button but still in result it's dozens apps to uninstall and install again. Just saying that Microsoft should really look at it 🙂 ... thanks again.

 

MV

No, deleting cache + data and uninstalling + reinstalling does not fix the problem, not for me at least. It seems to be an actual bug in the app.

Same here. 😓


@Mikaoj74 wrote:

No, deleting cache + data and uninstalling + reinstalling does not fix the problem, not for me at least. It seems to be an actual bug in the app.


 

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Kudoed Authors
Users online (24,875)